Een item heading

Technisch projectmanager (Dutch speaking)

32-40 uur 

Over Floading

Floading is een jong en snelgroeiend bedrijf met de focus op het leveren van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig product en unieke oplossingen voor complexe laadproblemen. We ontzorgen de klant door een totaaloplossing te bieden. We doen een energiescan om te bepalen of de locatie gereed is voor de levering en installatie van de lader. Via ons slimme softwaresysteem is er veel mogelijk op het gebied van kosten en energiemanagement. We richten ons op B2B en bedienen klanten door heel Europa. Onze klantenkring bestaat o.a. uit bus- en vrachtwagenproducenten, exploitatie maatschappijen, hotels, winkels en gemeenten. Floading gelooft in een emissievrije toekomst en maakt elektrische mobiliteit voor iedereen mogelijk. 

 Jouw functie

 De overstap naar elektrisch vervoer gaat razend snel, om de lopende en nieuwe projecten soepel te laten verlopen zoeken we een technisch project manager. Jij bent straks verantwoordelijk voor het realisatieproces. Aan de hand van een locatiescan maak je een installatieplan, mobiliseer je onze installatie-partners en verzorg je het gehele projectmanagement tijdens de realisatiefase. 

Je begeleidt meerder projecten tegelijk. Bij alle projecten zorg je voor de juiste balans tussen scope, planning, budgettering, materialen, levertijden en risico's. Je werkt nauw samen met stakeholders zoals de klant, netwerkbeheerders, installatiepartners, gemeenten en ons eigen team.

Wat bieden we jou?

 • Een zeer uitdagende baan in een groeiende innovatieve organisatie
 • Een organisatie met korte communicatielijnen en grote ambities
 • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
 • Uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor training en opleiding
 • Marktconform salaris

Wat breng jij mee?

 • Je bent resultaatgericht en hebt grote affiniteit met elektrische mobiliteit.
 • Je bent een gedreven persoonlijkheid, spontaan en communicatief vaardig op alle niveaus
 • Je manifesteert je als een relatiebouwer en deskundig adviseur
 • Je kunt zelfstandig een locatie scan uitvoeren en vervolgens het technische ontwerp maken
 • Je bent in staat om in een dynamische omgeving zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken
 • Je beschikt over een HBO werk en denkniveau 

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan vóór 5 juli je CV en een motivatiebrief naar Arnaud@floading.com. De eerste gespreksronde staat gepland op 8 juli in de ochtend.

Mocht je meer informatie willen over de functie of over Floading, neem dan contact op met Arnaud van der Sluis +31 6 52608199

Floading smart charging of vehicles

Founded in 2018, Floading is  the leading-edge provider of electric charging solutions within Europe.  Floading is part of Koolen Industries, striving for a greener future together with multiple other companies with a focus on clean energy. 

Follow us