floading ev smart charging

Business & Locatie Ontwikkeling

Floading EV charger station

De beste laadoplossingen leveren op de juiste locaties

Floading biedt veel meer dan slimme, veilige en kosteneffectieve EV-laadoplossingen. We streven naar een groenere toekomst en beseffen dat we elkaar nodig hebben om de overgang naar het tijdperk van schone energie snel en soepel te laten verlopen. We werken samen met partners, bedrijven en gemeenten, die continu op zoek zijn naar samenwerkingsmogelijkheden.

Wil je met ons meedoen om de toekomst groener te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van een passend product of locatie.

Onze partners

Bedrijven met hetzelfde doel: schone energie beschikbaar maken voor iedereen. Wij richten ons op de toekomst en bieden veilige en efficiënte oplossingen, waaronder zonne-energie, waterstof en ammoniak.

Koolen Industries

Orange Charging

BonGo Solar
Proton Ventures
SKOON
SuperB
Hardt
Elestor
Aziobot
InnoEnergy
CityTec
Qbuzz
Floading smart charging of vehicles

Floading is opgericht in 2018, in Nederland. Wij zijn vandaag één van de meest innovatieve aanbieders van laadoplossingen in Europa. Als onderdeel van Koolen Industries geloven wij en onze partners in een emissievrije toekomst en maken elektrische mobiliteit voor iedereen mogelijk.

© 2020 - Floading Energy Infra B.V